Jarenlang heb ik mijn passie voor creëren, knutselen, fotografie en boetseren doorgegeven aan duizenden jongeren tijdens mijn loopbaan als leerkracht secundair onderwijs ‘Plastische Opvoeding’ in de regio West-Vlaanderen. Mijn vader zaliger heeft mij de kennis van “De Kracht van positief denken” bijgebracht en de interesse naar spirituele kennis heb ik van moeders kant met wie ik samen therapeutenopleiding volgde en werd ingewijd in de Reiki-technieken.

Via cursussen, Masterclasses en jaaropleidingen heb ik mij verdiept in de leer van Master Feng Shui, Quantum Dowsing (wichelen & space clearing) en meditatietechnieken. Door mijn drang naar meer verdiep ik mij nog steeds in nieuwe technieken zoals Hypnose, PMA , Mir-Methode etc. Zo ben ik ook tot een ‘Aha’ moment gekomen tijdens mijn Feng Schui opleidingen toen ik de eigenschappen van mijn kua-getal en Yin Water persoon ontdekte, en daar van mezelf leerde dat het normaal was dat ik “vanalles en nogwat” wilde proeven, en steeds maar nieuwe uitdagingen aanging en daardoor ook de perfecte persoon ben als ‘leerkracht‘ en ‘mentor’!

Een andere passie, is mijn liefde voor kristallen en bloemen. Vanuit dit alles is dit concept verder uitgegroeid tot een deel van mijn zijn! Ik wil mensen inspireren, aanzetten tot meer (of minder ) en samen op zoek gaan naar hun passie. Mijn specialiteit is met een combi van space clearing, Feng Shui en mind-full samen een gevoel te creëren/manifesteren van “Thuiskomen” en “Goodfeeling”. Via Feng Shui en Space clearing verhogen we de trilling van je omgevingsgeluk om zo vlugger te kunnen manifesteren in de stof!

Voel je je aangesproken? Plan een gratis kennismakingsgesprek in, en ik maak tijd voor jou en luister naar je vragen en noden.

Dit kan je doen via het contact formulier.