Space Clearing is de eerste stap om de energie in je woon/werk ruimte te optimaliseren Het is goed om de oude energie op te ruimen en de nieuwe energie langzaam maar zeker in uw huis binnen te brengen. Een zuiver huis reflecteert de zuiverheid in iemands ziel.

Wat is Space Clearing ?

Space clearing is een wonderlijke manier om je leefomgeving te veranderen in een gezonde en veilige haven waar er terug plaats is voor alle liefde, plezier en inspiratie die je je maar wenst, voor jezelf, je familie en je bezoek.

Wanneer we oude energieën en oude rommel niet opruimen, kan dit onbewust werken op ons denken en voelen, alsook blokkades geven betreft onze gezondheid.

Op Fysiek vlak kan dit meer stress en uitputting veroorzaken.

We hebben meer opruimwerk, en dit kost meer tijd en geld. Op Mentaal vlak geraakt je geest meer in de war, waardoor er meer twijfels kunnen ontstaan of uitstelgedrag naar boven komt.

Emotioneel gezien kan dit leiden tot depressie, en na langere periodes tot Burn out, en kan je blijven vastzitten in het verleden.

Op Spiritueel vlak kan het je verhinderen om te zien wat echt belangrijk is in je leven.

Wanneer is een space clearing nodig?

Bij een jaarovergang, verkoop, na scheiding of sterfgeval of bij de komst van een baby. Redenen genoeg dus om eraan te beginnen!
Je begint er best aan na zonsopgang op een rustige vrije dag, zonder veel stoorzenders en zieke of slapende personen.

Hoe doen we dit?

In de stof

We maken de ruimte vrij van stof en rommel.
Met andere woorden: poetsen maar!

Sorteren: hulp nodig? Ik bekijk samen met je wat de mogelijkheden zijn en gaan stap voor stap te werk. Gebruik deze regels en maak drie stapels…Kan ik het nog gebruiken? Kan ik er iemand een plezier mee doen of verkopen. Het is te versleten en enkel goed voor de wegwerp-doos.

In de ether

Electrosmog en schadelijke stralen ontstoren door het plaatsen van remedies met behulp van een wichel.

Indrukken van oude of nieuwe bewoners wegwerken door middel van meditatie of enkele rituelen met zout en wierook.

Hiervoor kan je beroep doen op mijn professionele kennis en vraag je best een gesprek aan.